Odaberite tjedan trudnoće i pratite razvoj bebe kao i promjene na vašem tijelu
Tražite ime za svoje dijete? Potražite u našoj bazi imena i njihova značenja
Prikupili smo po forumu najčešća pitanja vezana uz prve simptome trudnoće...
Oglasni prostor

Dječja obuća

01. 03. 2010.

ZDRAVI KORACI OD SAMOG POČETKAS dolaskom toplijih dana stiže vrijeme i za kupnju nove laganije dječje obuće i obuće. Čizmice i gležnjače zamijenit će tenisice i balerinke. Kao i svaki put pri kupnji dječje obuće, postavlja se pitanje kako kupiti cipelicu koja će biti najzdravija za dječje stopalo, a da uz to i lijepo i moderno dizajnirana.

U ovom modernom svijetu, informacija nam je dostupna tek jednim klikom miša. Koliko nam je to olakšanje, toliko i otežava. Informacija je jednostavno previše! Klik na "dječja obuća" otvara stotine stranica savjeta, promotivnih reklama, raznih ponuda i slično. Kako onda odabrati najbolju cipelicu za svog malog klinca ili klincezu?

Zabrinjavajuća je činjenica da čak polovica djece nosi premale cipelice i u tome leži glavni uzrok kasnijih poteškoća sa stopalima. Zbog toga bi se uvijek trebalo inzistirati na kvalitetnoj dječjoj cipeli koja osigurava pravila hod i razvoj stopala. Bambi je već godinama vodeći proizvođač vrhunske dječje obuće i kroz svoje dugogodišnje iskustvo svaki put iznova dokazuje da je najbolji je izbor za dječja stopala.


Od mnoštva savjeta kakva dječja cipelica mora biti, dječji se ortopedi slažu u par osnovnih stvari. Petni dio mora biti pojačan da bi pridržavao dječje stopalo i omogućio pravilan hod već od prvih koraka. Stabilizator lista i stabilizator gležnja prianjaju stopalu i osiguravaju stabilnost prilikom hodanja. Anatomski uložak na dnu cipelice trebao bi biti presvučen prirodnom kožom i čvrsto podupirati uzdužni svog stopala. Prednji dio i vrh cipelice moraju biti dovoljno široki, također anatomski prilagođeni da bi se prstići mogli nesputano gibati. Đon svake od njih također mora biti mekan i savitljiv da bi se nježno dječje stopalo pravilno razvijalo. Materijali od kojih je cipelica izrađena moraju biti prirodni i omogućavati nožici da diše, stoga se najviše preporuča prirodna koža koja je i mekana i kvalitetna te je pravi izbor u proizvodnji kvalitetne cipelice.

Isto koliko savjeta, toliko je i ponuda cipelica. Za koje se odlučiti?

Obično se uvijek važe između kvalitete, cijene ili dizajna. Što je najvažnije, na što se orijentirati? Kako su mnogi zadovoljni roditelji diljem zemlje već prepoznali, postoji izbor koji objedinjuje sve to. Bambi je doista sve to u jednom. U ovim dječjim cipelicama napravljeni su mnogi mali, zdravi i sigurni koraci niza generacija. Svake sezone više stotina modela za cure i dečke pronađu svoje male vlasnike diljem zemlje prije svega što su iznimno kvalitetne, a uz to na njihov moderan dizajn i trendi boje mame teško mogu odoljeti.

Tako je i s novom kolekcijom za proljeće koja je već na policama trgovina diljem zemlje. Svi modeli cipelica za mala stopala izrađeni su po najvišim standardima, od najkvalitetnije kože tako da roditelji mogu biti sigurni da su njihova djeca bezbrižna u svojoj igri i proljetnim aktivnostima.

Osim novih modela, svakako treba provjeriti i veliko sniženje prošlosezonskih tenisica, papučica i cipelica. Nadolazeći topliji dani i dječje igra i aktivnosti na otvorenom zahtijevaju izdržljivu i kvalitetnu obuću, a ukoliko uspijemo dobiti Bambi obuću po još povoljnijim cijenama i super popustima – odlično!


Drage mame, nakon kupnje, poslikajte svoje male anđele u Bambi obući i odjeći te pošaljite fotke.. Najorginalnije od njih Bambi nagrađuje cipelicama, a najbolji od njih postati će i mali Bambi manekeni. Sve informacije nalaze se i na www.bambi.hr

Pročitano: 7595 puta

Oglasni prostor