Odaberite tjedan trudnoće i pratite razvoj bebe kao i promjene na vašem tijelu
Tražite ime za svoje dijete? Potražite u našoj bazi imena i njihova značenja
Prikupili smo po forumu najčešća pitanja vezana uz prve simptome trudnoće...
Oglasni prostor

Trudnička odjeća

06. 02. 2010.
Dobro izgledati u trudnoći vrlo je važno. Iako je svima dobro poznata ona da „odjeća ne čini čovjeka“, urednost to svakako čini. U trudnoći sve je to još mnogo naglašenije. Prolazimo kroz vrijeme mnogih promjena – dobivanje na kilaži, pretjerano mašćenje kose, prištići, pigmentacija kože, dlakavost trbuha,… Tu ću se zaustaviti, ima među čitateljicama i onih koji tek pokušavaju zatrudnjeti ;-)

U svakoj trudnoći počinje potpuno novo – ali i najznačajnije – poglavlje svakog roditelja. Trebamo pokazati svima koliko smo posebne i sretne i što nam znači to maleno biće u nama.

Nemojte hodati okolo u suprugovim trenirkama i starim prevelikim košuljama. Odvojite vrijeme i novac za sebe – pogotovo vi koje ste planirale (planirate) ovu trudnoću.  Ja sam osobno ostavljala novac sa strane da mi, kada zatreba, ne bude toliko teško kupiti pristojan i prelijep komad

trudničke odjeće

u kojem ću se osjećati lijepo i nova kolica s obzirom da ću ih sada – za razliku od prijašnjih dviju trudnoća – često trebati. Šetat ćemo nas četvero (moja dva đaka, beba Klara i ja) svakodnevno do škole i nazad – i želimo zasjati u našem malome gradu više no ikada itko!  Osim toga, radim i ugovaram poslove pretežno preko sastanaka tj. u izravnom susretu s klijentima i vrlo mi je važno ostavljati dobar dojam.

Sve do 16. tjedna trudnoće moj se trbuh nije značajno promijenio. Ne mogu baš reći da se nije nazirao, jer se nažalost nazire uvijek :D . Nosila sam svoju

odjeću

bez imalo problema – i onda sam jednog jutra shvatila da je vrijeme za kupovinu – traperice nisu više onako udobne, koristila sam svaku priliku da ih raskopčam.

Trudničke odjeće

nema baš posvuda, niti se često ne može „naletjeti“ na povoljne cijene. Isto tako, ne idu nam u prilog mnoge tegobe s kojima se susreće mnoga trudnica (otečene noge, mučnine, umor,…). Zato pišem ovaj tekst, u želji da vam pomognem u traženju  i izboru.

Sjela sam u svoj automobil i krenula prema West Gateu – novootvorenom i najvećem trgovačkom centru, 20 minuta od moje kuće a 10 minuta iz smjera Zagreba. Znala sam da tamo ima svega. Upala sam usred sniženja (nisam ciljala datum začeća zbog siječanjskog sniženja, zaista ;-) ).

Mama nova

odjeća za trudnice

. (Usput sam i otišla u lokal pokraj na frizuru, ali to je već priča za sebe ;-) ). Mama nova ima svoj dućan i na Malešnici, već nekoliko godina. Detaljnije možete pogledati na www.mama-nova.hr .  Obje su lokacije jako dobre jer imaju besplatno parkiralište, prostor je velik  a izbor bogat. Ima tamo proizvoda tvrtki Ebru, La Vie, Angel, Gemko, Mama Nova,… Jako kvalitetni i prelijepi komadi odjeće.

Bilo je zaista prelijepih

trudničkih majica

i tunika po zaista povoljnim cijenama, ali one mi trenutačno nisu bile prve na popisu jer sam još uvijek hodala u svojim dvjema vestama. Hitno su mi trebale hlače, ali ugledah i prekrasne suknje pa sam uzela jednu. Odabrala sam Angel traperice, Gemko krem hlače i traper suknju Mama Nova. Kupila sam i nove, komotnije čarape s gaćicama (Calzedonia) i Pumine čizme. Sve u West Gateu, bez suvišnog hodanja i lutanja. Malo sam se istrošila, ali sam zato prelijepa ;-) i spremna za osvajanje svijeta!

Sada zasigurno nemam čime kupiti majice, ali za koji tjedan kada mi se budžet oporavi, detaljno ću vas izvijestiti o kupljenom, odnosno što osobno smatram  najboljim i najisplativijim za svaku trudnicu.

(Ovo na donjim slikama nisam ja ;-) ) preuzeto s www.mama-nova.hr - moje nove traperice i suknja.

trudnička odjeća


jasmina

Pročitano: 40714 puta

Oglasni prostor