Uvjeti korištenja

Ovi uvjeti korištenja se odnose na kompletan sadržaj na domeni trudnoca.net

Web stranica trudnoca.net je u vlasništvu tvrtke "Bumbar sport j.d.o.o.", Zelengajska 31, Oroslavje, OIB: 72893731694

Kompletan ili dio sadržaja (tekstovi, fotografije, animacije i ostalo) nije dozvoljeno kopirati, reproducirati ili koristiti u bilo koje komercijalne svrhe ili objavu u medijima (web stranice, novine, TV i sl.) bez pismenog dopuštenja.

Sadržaj web stranica trudnoca.net koristite isključivo na vlastitu odgovornost, te iste ne odgovaraju za eventualnu štetu nastalu korištenjem sadržaja.

Web stranice trudnoca.net između ostalog sadrže i linkove prema drugim web stranicama i ne smatraju se odgovornim za sadržaj na tim stranicama.

Trudnoca.net nije odgovorna za sadržaj stranica oglašivača koje se nalaze u sklopu web stranica trudnoca.net te ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem.

Trudnoca.net ne odgovara za sadržaj koji razmjenjuju korisnici (na forumu), te ne može garantirati točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja.

Prikupljene e-mail adrese se neće ustupati ili prodavati trećim osobama.

Trudnoca.net povremeno svojim korisnicima šalje obavijesti o novostima koje mogu saržavati oglase od strane trećih osoba, no svaki se korisnik može odjaviti od ove usluge putem poveznice na dnu poruka ili slanjem email poruke na adresu info@trudnoca.net .

Trudnoca.net ne snosi odgovornost ukoliko zbog neovlaštenog pristupa (hackerkog napada) dođe do otkrivanja osobnih podataka (email adresa i sl.) registriranih korisnika.

Trudnoca.net koristi kolačiće (cookies) kako bi se poboljšala funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja. Kolačiće možete obrisati i blokirati u vašem web pregledniku, no nakon toga možda neki dijelovi web stranica neće ispravno fukncionirati >> Više o kolačićima

Trudnoca.net zadržava pravo davanja osobnih informacija o korisnicima nadležnim službama u slučaju tužbe ili zakonskih akcija podignutih protiv određenog korisnika.

Trudnoca.net zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja bez prethodne najave zato vas molimo da redovito pratite ovu stranicu.

Oglasni prostor
Važnost zdravog crijevnog mikrobioma u trudnoći

Riječ mikrobiom odnosi se na zajednicu svih mikroorganizama koji nas štite od vanjskih utjecaja izvan kože i unutar tijela. Od posebne je važnosti...

Bit ću majka - što da jedem?

Budući da se trudnicama dijeli bogatstvo savjeta, važno je da im se povjere vjerodostojne informacije o potrebnim promjenama u pogledu unosa...

Važnost omega 3 masnih kiselina u trudnoći

Omega-3 masne kiseline jako su važne, posebno kada je riječ o razdobljima trudnoće i dojenja. Pogotovo su važne za razvoj beba, posebno njihovog...

Pratite nas i preko ostalih kanala!
Novosti

Prijavite se besplatno na našu listu i budite u tijeku s novostima iz svijeta trudnoće i roditeljstva!

Izrada web stranica: Bumbar Web © 2021