Umjetnost vašeg nerođenog djeteta

Kada je grupa budućih mama iz Belgije čula o visokoj stopi smrtnosti novorođenčadi i male djece u Africi, odlučila je nekako pomoći! Iz te želje izrodila se odlična ideja: dosjetili su se kako njihova još uvijek nerođena djeca mogu pomoći svojim...

Kada je grupa budućih mama iz Belgije čula o visokoj stopi smrtnosti novorođenčadi i male djece u Africi, odlučila je nekako pomoći! Iz te želje izrodila se odlična ideja: dosjetili su se kako njihova još uvijek nerođena djeca mogu pomoći svojim malim, nerođenim prijateljima iz zemalja u razvoju.

Mame su kistove najprije umočile u boju a zatim ih ljepljivim trakama pričvrstile za svoje trudničke trbuhe. Sjele su tako da vrhovi kistova diraju u papir i čekale. Čim se beba u trbuhu započne micati, pojavljuju se tragovi na papiru.

Mame od zarade prodajom tih pravih umjetničkih djela pomažu djeci Afrike, a ujedno prodaju i komplete za slikanje kako biste i sami mogli učiniti isto uz pomoć svog djeteta.

Više o samom projektu "Unborn Artists" (nerođeni umjetnici) možete pogledati na: http://www.unbornartists.com/

Ovo je predivno ne samo sa svoje humanitarne strane, već je predivno i kao ideja koja vam omogućava da za cijeli život čuvate uspomenu vašeg djeteta iz doba dok se još niste ni vidjeli!

Ovako izgledaju umjetnička djela nerođene djece:

Pogledajte filmić:

Pročitano: 3935 puta.

Pratite nas i preko ostalih kanala!
Novosti

Prijavite se besplatno na našu listu i budite u tijeku s novostima iz svijeta trudnoće i roditeljstva!

Izrada web stranica: Bumbar Web © 2021