Sponzorirani članak

Vibraonica otkriva: Je li veličina bitna?

Koliko ste samo puta razglabali o veličini penisa i što je bitnije -tehnika ili veličina. Koliko je vama veličina bitna? Jeste li zadovoljni veličinom vašeg ili partnerovog penisa? Je li vas ti centimetri dovode do orgazama ili vodite bitku s njima,...

Koliko ste samo puta razglabali o veličini penisa i što je bitnije -tehnika ili veličina. Koliko je vama veličina bitna? Jeste li zadovoljni veličinom vašeg ili partnerovog penisa? Je li vas ti centimetri dovode do orgazama ili vodite bitku s njima, usprkos o-ho-ho veličini.

Ne znamo vaše kriterije i koliko vas “centi” čini sretnima, ali možemo vam otkriti tajnu iz sex shopa Vibraonica (www.vibraonica.hr) i reći nešto više o veličini vibratora i dilda i kako tamo stvari kotiraju.

Za veličinu, a ni tehniku ne morate se brinuti jer se na virtualnim policama sex shopova nađe za svakoga po nešto – od osrednjih, prosječnih do XXL veličina, pa što vam draže. Ovdje nema sumnje u lošu tehničku izvedbu i strah od izostanka orgazma i slično jer će vas svaki od pomagala dovesti do filmskih završetaka, kako to korisnici vole kazati.

Veličina vs. tehnika

Kad smo kod vječnih debata i važnosti veličine “alatke”, dosta žena koje lakše postižu orgazam će reći da je njihov partner iznad prosjeka, no, kako istraživanja pokazuju G-točka nema veze s veličinom, već ciljanim podražajem.

Otkrit ćemo vam tajnu i usput vas pitati - jeste li znali da 90% dilda i vibratora koje naručuju žene su od 15-17 centimetara, a da se za velike, XXL igračke većinom odlučuju muškarci?

Žene kažu prosjek

U prijevodu, ako se žene pita – prosjek je idealan, a on iznosi 15 do 18 centimetara u erekciji. Znanstvenici su također potvrdili da je prosjek idealan jer dotiče G i sve ostale točke potrebne za stimulaciju. Prema anonimnim anketama, u Vibraonici se žene najviše odlučuju za prosječne vibratore i dildače, a slobodno i vi bacite oko na njihove plastične ljubimice s kojima je orgazam zagarantiran. 

Muškarci kažu XL i XXL

Veliki i iznadprosječni penisi su oni koji iznose od 20 do 24 centimetra i tu su mišljenja podijeljena. Nekim ženama to godi, dok nekima izaziva bol. S druge strane, vlasnicima ovako velikog “ponosa” veličina će dati dodatan vjetar u leđa.U slučaju da niste vlasnik jednog ovako XL primjerka, ništa se ne brinite. Za sve ljubiteljice XL, ali i XXL veličina, u Vibraonici također možete I takve primjerke pronaći. Kad kažemo XXL veličine, onda mislimo na vibratore I dilda od čak 32 centimetra. Za takve velike primjerke obično se odlučuju muškarci.

Vibraonica ima rješenje za sve

Nema razloga za nesigurnost! Ako ste nezadovoljni veličinom, uvijek možete kupiti I navlaku za penis koja je nalik pravom penisu te pruža gotovo identične senzacije. Tu su i pumpe za penis, kreme i serumi za erekciju… sve što vam je potrebno da iskusite senzaciju dodatnih centimetara.

Ovaj članak je sponzoriran i ne mora odražavati stavove ni razmišljanja uredništva

Pročitano: 1051 puta.

Pratite nas i preko ostalih kanala!
Novosti

Prijavite se besplatno na našu listu i budite u tijeku s novostima iz svijeta trudnoće i roditeljstva!

Izrada web stranica: Bumbar Web © 2021