Odaberite tjedan trudnoće i pratite razvoj bebe kao i promjene na vašem tijelu
Tražite ime za svoje dijete? Potražite u našoj bazi imena i njihova značenja
Prikupili smo po forumu najčešća pitanja vezana uz prve simptome trudnoće...
Oglasni prostor

Kolica Peg Perego

23. 02. 2010.
Vidjela sam na forumu da ste se raspisale o

Peg Perego kolicima

, pa sam i sama odlučila dati doprinos toj temi, obzirom da sam i sama izabrala tog proizvođača kolica i njihov model

Pliko P3 Modular sistem

.

Iako, kao što sam već do sada pisala izbor nije bio lak, u Tintiliniću sam pored

Peg Perego kolica

vidjela i Inglesinina, koja su me također oduševila, a nedoumica je bila jaka...

Peg Perego

:

Peg perego

je talijanska firma, koja se nalazi u samom svijetskom vrhu u proizvodnji kolica i autića na baterije, njihova povijest seže u vremena od prije 50-tak godina, kada je to bila mala obiteljska firma, koja je danas izrasla u veliku i moćnu tvornicu, jednih od najluksuznijih i najkvalitetnijih kolica na tržištu.
Peg perego
Radi se o kvalitetnim kolicima koja iz sezone u sezonu svojim asortimanom prate tržište, inovacije i trendove. Cijela linija Peg Perego proizvoda je dizajnirana i izrađena tako da bude SIGURNA, PRAKTIČNA i UDOBNA za mamu i dijete. Originalne i maštovite ideje uz inteligentna rješenja za djecu proizlaze iz Peg Perego istraživanja.

Peg perego

u svome asortimanu nudi čak tri modela kišobran kolica od kojih se svaka mogu pronaći u 3u1 varijanti, jednako kao i samostalno.

Naravno sve navedene marke i njihove modele možete pronaći u Tintilinić dućanima, te se na licu mjesta posavjetovati sa njihovim osobljem o karakteristikama i na taj način i postići najbolji odabir kolica za svoje dijete.
Peg perego
Kolica sistema 3u1 od rođenja do treće godine života djeteta. Što je i najčešći izbor mama kada opremaju svoju bebu sastoji se od više komponenata, koje nemoraju biti kupljene u modular verziji, već se svaki element može kupiti i zasebno. Svaki od elemenata, također, prati i izabrana boja, kako bi sve bilo u skladu sa dezenom koji ste izabrali.

Komponente

kolica Peg Perego

 • košara Navetta - do 6 mjeseci, duboka košara, koja se klik sistemom montira na konstrukciju, također je pogodna i za prenošenje djeteta, kao i za bebino kratko, popodnevno spavanje u domu...
 • sportski dio - od 6 mjeseci nadalje, svojim dimenzijama i težinom odgovara korištenju u cijelom periodu djetetovog razvoja, dok ne odbaci kolica
 • autosjedalica Primo Viaggo- do 13 kg, ima oblik jajeta, koji podupire bebinu kralježnicu u položaj za to predviđen razvojem. Sama prenosiva stolica, također, se montira na konstrukciju kolica, ali njena isključiva funkcija je prevoženje djeteta u automobilu.
 • kišna navlaka, zimska navlaka, stalak za bočicu, shopping košara, torba za kozmetiku s podlogom za previjanje, sve su to dodatni elementi koji dolaze uz kupovinu trio modela kolica
Dodatna oprema uz

kolica Peg Perego

:
 • baza za autosjedalicu
  ADJUSTABLE ( pričvrščivanje pomoću pojasa )
  ISOFIX ( bez pojasa, potreban isofix sistem u automobilu )
  Ne dolaze uz kupovinu trio modela kolica, već ih je potrebno nabaviti posebno...

Pročitano: 31430 puta

Oglasni prostor