Odaberite tjedan trudnoće i pratite razvoj bebe kao i promjene na vašem tijelu
Tražite ime za svoje dijete? Potražite u našoj bazi imena i njihova značenja
Prikupili smo po forumu najčešća pitanja vezana uz prve simptome trudnoće...
Oglasni prostor

Inglesina dječja kolica

24. 05. 2010.
S obzirom da sam se jako jako dvoumila između odabranih Peg Perego i Inglesina kolica, odlučila sam objaviti nešto i o Inglesini kolicima jer svojom kvalitetom i mojom jakom nedoumicom tijekom kupovine, ne zaslužuju da ih Peg Perego samo tako istisne iz ove rubrike Savjetnik. Zamolila sam Tintilinić za specifikacije, pa eto:

Proizvođač: Inglesina , Italija
Gdje ih možete pronaći: Tintilinić dućani ili na www.tintilinic.hr

INGLESINA

- talijanski proizvođač kolica u samom svjetskom vrhu ukoliko govorimo o kvaliteti, dizajnu, sigurnosti i konforu.

Osnovna značajka

Inglesina

3U1 kolica je Zippy System sklapanja što je jedinstven sistem na tržištu, jer omogućava sklapanje i rasklapanje kolica uz korištenje samo jedne ruke, dok u drugoj držite bebu. Spoj konfora, dizajna i funkcionalnosti koji je talijanski proizvođač

Inglesina

pretočio u tri u jedan sistem kolica. Trio modeli kolica koji su svojim dizajnom, kvalitetom i posebnim sistemom sklapanja jednom rukom, već do sada osvojili mame diljem svijeta, a i mnoge diljem Hrvatske. Uz kupnju bilo kojeg 3u1 modela Inglesina kolica možete biti sigurni da ste izabrali najbolje za svoju bebu od samog rođenja pa sve do treće godine života.

Osnovni modeli Inglesina kolica:

inglesina Inglesina Otutto - osnovne prednosti navedenog tri u jedan modela kolica, pored jedinstvenog sklapanja i rasklapanja jednom rukom su i u tome što navedeni model pored okretanja sjedećeg dijela prema mami i prema okolini, ima spojenu ručku što olakšava vožnju i upravljanje, ali i sistem sklapanja u kišobran što omogućava jednostavno sklapanje i rasklapanje i veliku uštedu prostora kod pohrane kolica.

Prezentaciju kolica možete pogledati OVDJE
inglesina Inglesina Zippy free System– kolica za moderne roditelje koji uživaju u dizajnu, a žele jedan proizvod koji je u mogućnosti sjediniti kompaktne dimenzije i tehničku inovativnost.Ovaj model pored jedinstvenog sistema sklapanja nudi Vam još jednu od bitnih potreba modernih roditelja, reverzibilnost sjedećeg dijela, koji omogućava promjenu bebinog položaja prema mami i prema okolini, a sve u svrhu osjećaja sigurnosti prilikom bebinog otkrivanja svijeta.

Prezentaciju kolica možete pogledati OVDJE
inglesinaInglesina Zippy System – legendarna kolica koja se rasklapaju i sklapaju jednim pokretom ruke. Sigurna, klasična kolica za roditelje koji traže sigurnost, jednostavnost, vrhunski dizajn, a opet pored svega lagano upravljiva kolica malih dimenzija.

Prezentaciju kolica možete pogledati OVDJE

Jasmina

Pročitano: 48400 puta

Oglasni prostor